Bags, oh bags

Härliga partyväskor i sammet från Nr. ME grandma, hos have2have. Student, fest, bal, bröllop.
De funkar ju faktiskt till allt!
bilderna kommer från have2have.se, med tillåtelse.

Just nu på erbjudande för 290 kr/st, ordinarie 339 kr/st.

Kommentarer
Postat av: B E R G O D A L V A N A. C O M - Nettan

Hej!



Oh va roligt att du startat upp en ny blogg. Det kan vara precis vad som behövs ibland, en nystart. Konstigt att det kan va så me bloggar me. Står still med en gammal men med en ny flödar inläggen. Har ju bytt jag med en gång :) Kul att du skrev så att jag hittar hit. En länk ska läggas upp till dig snarast!



Vilka underbara väskor förresten, det är knappt så en väskgalning vågar titta, haha.



Hoppas nu att du får en härlig helg och att solen skiner på dig! Kram

2009-04-17 @ 22:32:37
URL: http://bergodalvana.com
Postat av: Spessartin

Jag förväntar mig också det värsta jämt. Kan förstora upp saker nåt så djävulskt att jag blir helt knäpp. Ändå försöker jag verkligen att inte göra det, jag är ju så medveten om att det förstör så mycket för mig, men ändå, hur lätt är det när man väl börjat att oroa sig liksom? Det går ju bara inte tycker jag.



Jag kan tänka mig att ikea kan ha sina ljuspunkter de också, fast av de fyra-fem set vi har här hemma så har ju inget briljerat direkt, så mycket kan jag säga. Vi är nog Hemtex-frälsta när det gäller det där helt enkelt. Hemtex har ju mycket annat snyggt också, speciellt när de har rea och sånt som de har ganska ofta, då kan man passa på =)



Jag är van att det inte kommer förräns i september, eftersom jag hållt på och jäklas med massa krångliga avdrag i flera års tid nu, men det är det ju värt, för man skall ju inte skänka bort pengar som man har rätt till att få tycker jag, så jag tycker att det är värt väntan, det blir ju ändå ett antal tusenlappar liksom....



Snart dags att gå in i duschen för en ny härlig solig dag!

2009-04-18 @ 07:31:29
URL: http://spessartin.blogg.se/
Postat av: Mija

Jag MÅSTE ha en sådan väska! Den var underbar!!!



Ja, nej jag kan förstå det. Men som jag sa jag tror och hoppas att det blir bra. Vore ändå skönt om du kunde få gå och prata med någon eller så.



ja jag hade tänkt gå till garnaffärerna också, men vad jag förstod det så är det ett amerikanskt garn eller ngt, så har hittat det på en webshop men de verkade inte skicka till Sverige, plus att de räknade ju i dollar eller pund eller vad det va!!



Usch vad trist, jag är glad för att jag har ett sparkonto. Och ännu mer pengar ska det bli där när skattepengarna kommer.. Härligt!



Tack ha en trevlig helg! Alla 3 hälsar tillbaka! Kram

2009-04-18 @ 15:23:10
URL: http://mijasegen.blogg.se/
Postat av: Westholm

Vilka fina!

2009-04-18 @ 22:00:56
URL: http://westholms.blogg.se/
Postat av: Frida | zerendipity.se

fina :)

2009-04-19 @ 19:42:49
URL: http://www.zerendipity.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0