Att hitta rätt storlek?

Jag har ett litet problem som jag hade behövt få hjälp med. Och så får vi väl hoppas att ni har några bra tips :-)

Jag var och mätte mig i en underklädesbutik, för att se min rätta behå-storlek.
Sånt där kostar ingenting och man kan precis som i vilken butik som helst, prova underkläder för att i alla fall se hur de sitter och vilken skillnad det kanske blir mot de man normalt sätt använder.

Så jag gjorde detta och fick fram att jag hade storlek 65B.
En storlek som inte är ett dugg lätt att finna! Knappt så det fanns speciellt mycket ens i den specialiserade underklädesbutiken! Och då har jag sökt i 3 stycken olika butiker.
Finns lite, men det jag fann gav ändå inte det lyftet jag önskar.

H&M's storlekar tycker jag har blivit så otroligt små! En 70B hos de är som en 65A på mig. Men skulle jag gå upp en kupstorlek till C, så finns ju inte 70C. Och 80C som är det minsta de har, det funkar inte.
Tycker att H&M har blivit otroligt mycket sämre på just behåar senaste åren.. Hur upplever ni det?

Hittat några varianter på La Redoute där de har otroligt mycket i "ovanliga" storlekar. Men det va ju ändå inte gott om modeller, vanliga enkla vardagsbehåar. Inget så där läckert och roligt med spets eller så tyvärr.

Så nu undrar jag om någon känner till någon webbutik där det finns lite mer sådant, behåar i lite mer ovanliga storlekar, som är lite roligare till utseendet?

Sen kan jag verkligen rekommendera alla att gå till en sådan butik och mäta sig och få prova lite fina behåar i rätt storlek. Kostar lite att köpa en sån där behå, men den kan gott vara värd det om den gör underverk. Jag köpte en då jag mätt mig och det gör så otroligt mycket!

Kommentarer
Postat av: Maria

MÄH!!! Och inte sa du något? =O Varför kom du inte fram och hälsade! =D



Kram

2009-04-14 @ 17:45:48
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Har du silikon tjejen? Udda storlek kan bero på det ;) Menar brukar inte boobsen försvinna om man har haft anorexi? Bara undrar ;)

2009-04-14 @ 21:27:04
Postat av: Mia

Anonym Nej inga silikon här, hur skulle jag kunna ha råd med det? Haha! Men tycker inte det är fel o ha det :-) Verkar som du inte har så stor koll på bh-storlekar? 65=cm under brösten - jag är en smal tjej med dokumenterad hög ämnesomsättning. Aldrig haft anorexi. Smal har jag alltid varit, kan visa bilder från när jag växt upp om du ej tror mig. Mina bröst har aldrig "försvunnit", B-kupa är rätt små bröst (vilket jag alltid haft) om du inte visste det? Haha! Men du har väl antagligen ingen koll på bh-storlekar, så jag klandrar dig inte för din otroliga okunnighet! :-)

2009-04-14 @ 21:36:10
URL: http://mimod.blogg.se/
Postat av: Mia

Tillägg Hade jag förresten haft silikon så hade jag ju inte behövt bh, hihi! O skulle jag skaffa de, skulle jag definitivt inte göra så små som B-kupa! haha :-P

Och om någon nu haft anorexi, och brösten skulle ha "försvunnit", så kommer de ju tillbaka om man blir frisk igen. Eftersom brösten består av fett. Nu har jag som sagt aldrig haft anorexi ändå :-) som tur är! Men ville bara förtydliga det för dig, eftersom du inte verkar ha så stor kännedom om kvinnors kroppar :-)

2009-04-14 @ 21:58:04
URL: http://mimod.blogg.se/
Postat av: Frida | zerendipity.se

jag avskyr det här med BH:ar... fasiken vad svårt det är! jag ska nog också in i en underklädesbutik och kolla strl...så jäkla jobbigt bara :P

2009-04-15 @ 08:59:48
URL: http://www.zerendipity.se
Postat av: Spessartin

Jag hatar verkligen att köpa bh, det är så tråkigt, just för att det är så svårt att hitta storlekar. Jag har nästan alltid 75A, men bara nästan och sen tycker jag att det är svårt att hitta bra modeller. De senaste åren har jag kört med samma från Lindex, för den har passat bra, bara gått in och tagit och betalat och sluppit prova, perfekt =)

2009-04-15 @ 16:27:15
URL: http://spessartin.blogg.se/
Postat av: Sara

De där har ja med svårt med.. Men 70 C finns ju på Lindex vet jag. I min storlek hittar jag aldrig några snygga färger!

2009-04-16 @ 18:20:33
URL: http://fabulousprincess.blogg.se/
Postat av: Anonym

twilfit är absolut bäst, lite dyrare än tex H&M, men personalen där är verkligen proffsig, o bh:arna är av bra kavlitet ;)

2009-04-16 @ 18:32:44
Postat av: Emma

När jag bodde i London hittade jag en uuunderbar affär med massa bh'ar i varierande storlekar. Jag vet inte om dom just har din men det är säkert värt att kolla upp! Dessutom är bh'arna för oss med "svåra" storlekar snygga!! Det stöter man ju inte på alltför ofta...

Affären heter La Senza, vet ej adressen men googla vettja ;)

2009-04-16 @ 18:49:19
URL: http://missnielsen.blogg.se/
Postat av: Mia

Anonym Twilfit har jag inte tänkt på, men där ska jag kolla in! Finns dock inte här i stan tyvärr, så dumt o bo i liten stad i sånna fall :-P Men tack för tipset! Betalade 350:- för den jag köpte i "special"butiken, så priset skrämmer mig inte sålänge jag slipper pröjsa 1000 kronor :-P

2009-04-16 @ 19:08:38
URL: http://mimod.blogg.se/
Postat av: Tessan

hej mari!

jag har precis ditt problem...är eg en 65B

men brukar ha 70C för att de fungerar nästan lika bra eftersom 65B inte finns....de värsta e ju precis som du säger att HM och väldigt få andra har just 70C. Förut har jag httat 70c på HM och Lindex men mkt sällan nu och då är de aldrig emd pusch-up :/

2009-05-12 @ 17:18:24
URL: http://framboise.blogg.se/
Postat av: Mia

Tessan Din blogg har ju lösen så jag svarar dig här. Lyckligtvis har jag nu hittat en hel del bh:an på H&M i just 70C, faktiskt. Dock sitter de inte riktigt bra ändå. Så på något sätt blir det som att (iaf jag) hamnar någonstans mellan H&M's B och C kupor.. riktigt störigt! :-S men men, man får unna sig en lite dyrare bh någon gång ibland ist, för att få rätt storlek :-)

2009-05-17 @ 22:27:26
URL: http://mimod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0